Hoppa till sidans innehåll

Viktig information

17 MAR 2016 08:34
Nu är det allvar!
  • Skapad: 17 MAR 2016 08:34

Till medlemmar och föräldrar i Molkom Judoklubb

 

Så här är dagsläget i Molkom Judoklubb:

- Vi har för få tränande medlemmar vilket leder till att kvalitén på träningen för de som är kvar blir sämre samt att klubben får för få medlemsintäkter och för lite aktivitetsbidrag.

- Vi har för få engagerade föräldrar som vill hjälpa till på aktiviteter som t.ex. städningar och kaféverksamhet och som kan tänka sig att sitta i styrelsen. När klubben har kallat till medlemsmöte så har i stort sett bara styrelsen varit på plats.

- Vi har för få tränare/coacher vilket gjort bördan stor för de vi har samt att vi har svårt att följa med de som vill tävla på tävlingar. Molkom Judoklubb har kontaktat klubbar i närheten för att få hjälp med tränare men tyvärr har dessa inte kunnat hjälpa till.

- Vi har ingen valberedning.

- Vi har för få som vill åka ut och tävla och åka på läger. Det är mycket jobb för klubben för att få iväg enstaka tävlande. Vi har haft många sanktionerade tävlingar dit ingen har åkt. Optimalt är att en hel grupp åker iväg och har trevligt och stöttar varandra.

- I dagsläget är arbetsbördan för stor på den sittande styrelsen. Detta fatts t.ex. sekreterare vilket gjort att kassören har fått vara både kassör och sekreterare.

- Trotts flera försök att ändra i grupper och även att starta vuxengrupper så är intresset för litet.

- Klubben har i dagsläget inga ekonomiska problem, det vi saknar är engagerade medlemmar!

 

Med tanke på ovanstående och ifall vi inte får fram en fungerande styrelse vid årsmötet så föreslår styrelsen att årsmötet beslutar att Molkom Judoklubb läggs ner till sommaren på ett sätt som är förenligt med våra stadgar.  

Årsmötet kommer att hållas på judoklubben söndagen den 3 april kl. 17.00. För att delta måste medlemsavgiften vara betalad.

Hör av er till oss om ni har funderingar, frågor,  tips eller förslag!

Med vänliga hälsningar
/Styrelsen Molkom Judoklubb

Skribent: Ingela Lindström

Vi sponsrar Molkom Judoklubb!

 

stylish001009

 

 

Molkoms Pizzeria

 

 

 

Postadress:
Molkom JK - Judo
Mikael Olsson, Stationsgatan 16
66060 Molkom

Besöksadress:
Stationsgatan 16
66060 Molkom

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info