Tävlingar och läger

Molkom Judoklubb strävar efter att deltaga i så många läger och tävlingar som ekonomin tillåter.

Chaufförer erhåller milersättning á 18.50 kr/mil då de skjutsar till sanktionerade tävlingar och läger. Vi ser till att hålla bilantalet nere så långt det är möjligt och fyller upp bilarna med tävlande judokas. I mån av plats kan föräldrar följa med. I första hand går platserna i bilarna till tävlande, coacher och chaufförer.

Tävlande  som åker med som passagerare i en bil betalar 100kr/tävling utanför distriktet till klubben (täcker en del av anmälningsavgift och resekostnad). Föräldrar som åker med som passagerare betalar inget, men får naturligtvis om de vill stödja klubben även de betala.

Till tävlingar inom distriktet utgår ingen milersättning och förälder/vårdnadshavare ser själva till att deras barn kommer till och från tävlingen

Molkom JK står för lägerkostnad vid sanktionerade läger.

Om övernattning krävs står klubben för detta vid sanktionerade tävlingar. Billigaste alternativet är naturligtvis att föredra. Klubben har "Sportkortet" som gör det möjligt att sova på Scandic hotel för 250 kr/person om man är minst 8 personer som bokar rum.

För att ta del av Molkom JK:s kostnadsersättningar vid tävlingar och läger gäller följande:

-Du ska tävla för Molkom JK och tävlingen/lägret ska vara sanktionerad av Molkom JK.

- Tävlingar som Judogymnasiet eller landslagen beslutar om ingår inte, om det inte är en tävling som Molkom JK själva ska åka på och har sanktionerat.

- Vill man som judoka hellre åka med och bo tillsammans med Judogymnasiet på sanktionerade tävlingar som både Molkom JK och Judogymnasiet åker på så får man den summa som det kostar för Molkom JK att åka på samma tävling. Kostar det mer att åka och bo med Judogymnasiet står judokan själv för denna merkostnad.

- Det är Tävlingsansvariga för klubben som anmäler till tävlingar.

- Om judoka väljer att inte delta i tävling efter att anmälningsavgiften är betalad så får judokan stå för anmälningsavgiften. Detta gäller även vid val att avstå start vid dubblering.

- Vid sjukdom står klubben för anmälningsavgiften.

Sanktionerade tävlingar och läger resten av hösten 2016 är:

Månad Datum Tävling  Ort

Februari 4/2 Södra Judo Open 1 Haninge
Februari 12/2 Pokaljakten 1 Lindesberg
Mars 3-5/3 Sportlovsläger Borlänge
Mars 18/3 Sun City Judo Open Karlstad

För att deltaga krävs:

-Distriktstävlingar och pokaljakter. Träna minst 1 gång/vecka

-Mindre tävlingar utanför distriktet t.ex Judodraget, Gribby-Cup, Eskilstuna-Cup, Judodraget, GoG.

Träna minst 1 gång/vecka och visat goda resultat från distriktet.

-Zoncuper. Träna minst 1 gång/vecka och visat goda resultat från distriktet och mindre tävlingar utanför distriktet.

-Internationellt och större svenska tävlingar. SM, BudoNordCup, Sörmlandsträffen, Finnish junior Open, Vårspretten, Sandefjord-Cup.

Träna minst 2 ggr/vecka+egen fys minst 1 gång/vecka och gjort goda resultat från Zoncuper.

Med egen fys menas bl.a.: Löppass 30 min, cykel 60 min, styrketräning 45 min, simning 45 min, skidor 60 min och annat likvärdigt.

Uppdaterad: 10 FEB 2017 10:53 Skribent: Ingela Lindström

Vi sponsrar Molkom Judoklubb!

stylish001009

Molkoms Pizzeria