Till minne av Claes-Håkan

Molkom JK:s eldsjäl och alltiallo Claes-Håkan Pettersson har avlidit. Klubben känner stor sorg och saknad. Claes har i klubben fungerat som tränaransvarig, tränare, coach, gymansvarig, domare på nationell nivå och framförallt som vän. Våra tankar går till Claes-Håkans familj i denna svåra stund. Vi i Molkom JK finns alltid för er när ni behöver oss.

Personligen sörjer jag en nära vän. Claes och jag var väl nästan sambos nere i dojon på vardagarna. När man kom in i lokalen kände man doften av nybryggt kaffe och samtalen kunde börja. Jag kommer att sakna våra diskussioner om allt från världsproblem till planer för nästa tävling medan kaffet svalnade i kopparna. Nu känns ingen doft av kaffe längre när man kliver in genom dörren till dojon och världen har blivit en fattigare plats att leva på. Vi får bara försöka att kämpa vidare. Jag ska försöka arbeta på i din anda och kämpa för att varje träning ska vara en utmaning för våra judokas.
Du fattas mig så mycket.

//Lars Eriksson

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:10 Skribent: Lars Eriksson

Vi sponsrar Molkom Judoklubb!

stylish001009

Molkoms Pizzeria